Freubelweb Adventskalender dag 4

Vandaag is het de beurt aan Dag 4 van de Freubelweb Adventskalender! 

Dit keer gaan we aan de slag met het maken van kaarten. Wij houden sowieso van het versturen van kaarten, maar zeker met Kerst en dan natuurlijk het liefst zelfgemaakte kaarten! Dat dit helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn, laten we je vandaag zien. We gebruikten voor het maken van deze kaarten namelijk de kaartenblokken van DécoTime die verkrijgbaar zijn bij de Action. Deze blokken bevatten elk 12 pagina’s met kerstkaarten om zelf te maken, maar waarbij ook in het klein een voorbeeld van de kaart op de pagina staat afgebeeld. Misschien leg ik het wat onduidelijk uit, maar als je naar deze video kijkt, dan wordt alles in één keer duidelijk!

Wat heb je nodig voor het maken van deze kaarten?
– DIY Card making blokken van Décotime (verkrijgbaar bij de Action)
– Dubbelzijdig klevende 3D Foam blokjes
– Schaar
– Lijm

Verrassing voor jou!
Zoals gezegd maken en versturen we graag kaarten. Naast de vier kaarten die we in de video hebben gemaakt, maken we dan ook graag ook een kaartje voor jou!

Dus… lijkt het je leuk om een zelfgemaakte kerstkaart van ons ontvangen? Stuur dan een aan jezelf geadresseerde envelop met daarop een postzegel geplakt naar ons toe. Wij gebruiken deze envelop dan om een door ons zelfgemaakte kaart naar je toe te sturen. Of… als je het zelf ook leuk vindt om zelf kaarten te maken en te versturen, maak dan een kaart voor ons en stuur die naar ons toe. Ook dan ontvang je een zelfgemaakte kaart terug…. let op: vergeet ook in dit geval niet je eigen adres erbij te vermelden!

Ons kantooradres is:
Freubelweb
St. Annastraat 2
6524 GA Nijmegen