Freubelweb Adventskalender dag 5

Vandaag is het alweer tijd voor vakje 5 van de Freubelweb Adventskalender! En wat leuk dat je hem hebt opengemaakt!

Het is vandaag 5 december en vandaar dat wij iets voor jullie hebben dat past bij pakjesavond. Maar aangezien velen van jullie dit waarschijnlijk afgelopen weekend al hebben gevierd, komt de video die we hebben gemaakt ook goed van pas op andere feestelijke momenten waarbij je iemand een cadeautje geeft. Ben je benieuwd? Klik dan snel op deze link om de nieuwe video te bekijken

Verrassing voor jou!
Een cadeaulabel, ook wel gift tag genoemd, maakt een mooi ingepakt cadeautje helemaal af. Vandaar dat wij er een paar voor je hebben gemaakt die perfect zijn om te gebruiken voor kerstcadeautjes. Je kunt ze uitprinten op gewoon wit papier, enkelzijdig of dubbelzijdig, maar bijvoorbeeld ook op craft papier of mooi gekleurd papier.

Klik hier om de cadeaulabels te downloaden:
Gift Tags_voorkant
Gift Tags_achterkant


PS: Let tijdens het kijken naar de video’s die we hebben gemaakt voor deze Freubelweb Adventskalender ook goed op om te zien of er een letter (in een ster) voorbijkomt. Met de letters van de eerste 8 video’s kun je namelijk een woord vormen waarmee je kans maakt op een Scheepjes Nut Cracker Haakpakket! Klik hier voor meer informatie!