Lente Aftelkalender dag 6

Wow, wat ontzettend veel toffe reacties hebben we gisteren gekregen op onze post(s) over ‘Het omgekeerde kleurboek’! Echt zo leuk om te horen dat jullie daar allemaal – net als wij – zo enthousiast over waren. Dat stimuleert ons alleen maar meer jullie te blijven verrassen met leuke nieuwe creatieve inspiratie!

Vandaag op Dag 6 van de Freubelweb Lente Aftelkalender zijn dat weer een aantal nieuwe gratis patronen! En tussen die vier nieuwe patronen, zit zoals jullie misschien al een beetje hadden verwacht, ook weer een letter verstopt waarmee je vanaf morgen (7 maart) kans maakt op het boek ‘Ik brei, jij breit, wij breien!’ van Maartje Bos.

Ons favoriete patroontje van vandaag zijn de kuikens in ei die je zelf kunt vouwen! Hoe komen ze erop he? Echt geniaal! Superleuk om te vouwen en er een kaart bijvoorbeeld mee te maken. Maar ook leuk als hanger in de paastakken! Langzaam maar zeker komen we meer en meer in paasstemming. Jij ook? Dan is deze link ook echt iets voor jou, want daarmee kom je in een klap terecht bij alle Paas-patroontjes die we op Freubelweb hebben staan! Had ik trouwens al gezegd, dat er inmiddels bijna 7000 (!) gratis patronen op Freubelweb staan? Zevenduizend! Niet normaal veel he? 😉