Lente Aftelkalender dag 4

Dat de lente in aantocht is, zou je helaas vandaag niet zeggen. Brrr… wat was het weer grijs en nat buiten. Maar gelukkig hoef je je binnen niet te vervelen, we hebben namelijk weer 4 hele leuke nieuwe gratis haakpatronen op Freubelweb gezet!

Of nou ja, eigenlijk hebben de ontwerpsters ervan ze zelf op Freubelweb gezet. Wist je namelijk dat als jij zelf een patroon hebt ontworpen en je hebt dit patroon op een website staan, dat je dit patroon ook kunt uploaden naar Freubelweb? Als wij het patroon dan geaccordeerd hebben, komt het tussen de – bijna 7000 (!) – andere patronen op Freubelweb te staan. En bereik je op die manier duizenden mensen die maandelijks onze website bezoeken. Wil jij jouw patroon ook op Freubelweb uploaden? Klik dan hier en klik vervolgens op de knop ‘Inspiratie delen’!

HINT voor de verstopte letter
Ook vandaag hebben we weer een letter verstopt’. Het is letter vier alweer en we hebben hem verstopt tussen de nieuwe patronen die we vandaag op Freubelweb hebben geplaatst. Waar hij zit verstopt is eigenlijk niet zo moeilijk, maar toch moet je een beetje geluk hebben om hem te vinden… hint, hint!

Veel succes met zoeken en puzzelen! Op 7 maart kun je het door jouw gevonden woord insturen om kans te maken op het mooie boek van Maartje Bos ‘Ik brei, jij breit, wij breien’.