Lente Aftelkalender dag 2

Vandaag is het 2 maart en dat betekent dat we nog maar 19 nachtjes hoeven te slapen en dan is het lekker lente! Yay!!!

En wanneer het voorjaar begint dan – tenminste zo gaat dat bij mij – heb je ook weer zin om allemaal leuke plannen te maken om dingen te gaan doen. En wat vinden wij als creabea’s onder elkaar nu het allerleukste om te doen? Juist ja: freubelen! En omdat het ook altijd leuk is om iets nieuws onder de knie te krijgen volg ik ook heel graag en regelmatig een workshop. Aankomende zaterdag bijvoorbeeld ga ik weer een workshop volgen! Ben je benieuwd welke workshops allemaal leuk zijn om te doen? Klik dan hier! Dan zie je meteen welke workshop ik a.s. zaterdag ga doen. Ik begreep dat er nog een paar plekjes vrij zijn… dus stel je hebt zaterdag nog geen plannen, wie weet vind jij het ook leuk om mee te doen!

Maar o waar o waar zit nou die letter verstopt… hoor ik je denken! Want ja, dat toffe boek van Maartje Bos ‘IkĀ brei, jij breit, wij breien!‘ wil je natuurlijk wel winnen!

Nou, ik zal je een hint geven. De letter van vandaag zit verstopt tussenĀ de nieuwe patronen die we vandaag – op dag twee van de Lente Aftelkalender – voor je op Freubelweb hebben gezet! Let op! Kijk heel goed naar de diverse afbeeldingen die horen bij de nieuwe patronen, dan heb je hem zo gevonden! Heel veel succes!