Lente Aftelkalender dag 7

Vandaag op 7 maart, en dus ook Dag 7 van de Lente Aftelkalender, gaat dan eindelijk de give away van start waarmee je kans maakt op een van de drie exemplaren van het boek ‘Ik brei, jij breit, wij breien’ van Maartje Bos.

En hoewel je het woord dat we zoeken vast al wel kunt raden (op basis van 6 letters), heb je natuurlijk om het heel, heel, heel zeker te weten ook nog de zevende letter nodig… maar ja waar o waar hebben we die verstopt? We hebben de laatste letter ergens op onze website verstopt waar je (hint, hint) ook heel veel andere mooie boeken kunt vinden! Rarara, waar zou dat zijn? 😉

Heb je de laatste letter gevonden en ben je heel zeker van je zaak, ga dan snel naar de pagina met give aways! Daar laat je je naam en e-mailadres achter en natuurlijk ook het zevenletterwoord dat je met de zeven letters hebt kunnen maken. We maken de winnaars bekend op 14 maart! Toi, toi, toi!

PS: Ben je hier vandaag voor het eerst en heb je geen idee waar dit over gaat, maar wil je wel kans maken op dit mooie breiboek, klik dan ook op de pagina met give aways want daar lees je alles over deze leuke winactie!