Pasen & Lente Haaksels

In navolging van het boekje Kerst & Winter Haaksels dat we samen met 10 bekende bloggers maakten voor de Esther Vergeer Foundation verschijnt op 4 april het tweede deel in deze serie: Pasen & Lente Haaksels.

Nadat we met zoveel plezier en succes het eerste boekje hadden gemaakt, kon een vervolg gewoonweg niet uitblijven. En dus vroegen we aan een aantal bekende haaksters of zij voor het goede doel (de Esther Vergeer Foundation) een patroontje wilden ontwerpen met als thema Pasen & Lente.

Het boekje Pasen & Lente Haaksels bevat 10 leuke haakpatroontjes variërend van een lief schattig schaapje tot een mooie lentesjaal en van een paasslinger tot eiermutsjes die je kunt personaliseren. Maar je vindt er ook een prachtig plantenpotje en een superleuk lentekonijn in. Kortom, er is voor ieder wat wils te vinden in dit leuke boekje dat vanaf 4 april verkrijgbaar is.

Op die dag zullen we het boekje ook voor het eerst presenteren aan het publiek op de Knit&Knot beurs en zullen we ook ter promotie van het boekje en ter ondersteuning van de Esther Vergeer Foundation daar ook haakworkshops geven. Vanzelfsprekend volgt hierover nog alle informatie.

Reserveer alvast een exemplaar!
Het boekje Pasen & Lente Haaksels kost 8,95 euro en kun je nu alvast reserveren in onze webshop of op bol.com. Het boekje zal ook verkrijgbaar zijn bij diverse handwerkwinkels (waaronder Atelier Kleurrijk Vilt, Breikunst, Suzanne’s Handwerkshop, Hobbydoos, Knotten, Woll of Fame, Studio Sier, HetBrokantje, Wolcafé, Stoffen en Stiksels, RitsIn, Do-it Creatief, YLA Lifestyle, Wolplein, Wol en Wol, Homemade4u, Caro’s Atelier, ‘t Weverke, Blij dat ik Brei, Atelier Bonita Loka, ‘t Trendje en Handwerk.nl) dus informeer er zeker ook naar bij je favoriete wolwinkel!

Met de aanschaf van dit boekje help je de Esther Vergeer Foundation ervoor te zorgen dat kinderen met een beperking – net als andere kinderen – ook gewoon bij een normale sportvereniging kunnen sporten. Dat sporten niet alleen goed is voor hun fysieke gestel, maar ook zelfvertrouwen geeft aan de kinderen is van het grootste belang en vandaar dat we ons graag – samen met jullie – voor dit goede doel inzetten. 

PASEN & LENTE HAAKSELS
Auteurs: Lisette Eikelboom, Leonie D’hont, Linda Daas, Jantine Flach, Marjan van der Leer, Esther Vogelaar,  Saskia Stolwijk Doreen Moonen,  Martine de Regt, Loes Verhoeven
Uitgeverij: Livres de Louise
Afmeting: A5-formaat
Omvang: 52 pagina’s
ISBN: 978-90-828403-2-2
Verkoopprijs: EUR 8,95

Verkrijgbaar vanaf 4 april 2019