Ik brei, jij breit, wij breien

Aanmeldingen geopend

Of je nu een beginnende of ervaren breister of breier bent, in dit boek vol patronen vind je in elk project een nieuwe uitdaging. Het boek Ik brei, jij breit, wij breien vind je namelijk van elk kledingstuk twee patronen: een eenvoudige variant en een wat moeilijkere variant. De ontwerpster Maartje bos heeft prachtige garens gebruikt in stijlvolle aardse kleuren. Kortom, een prachtig mooi nieuw breiboek waarvan we binnenkort drie exemplaren weggeven in samenwerking met de uitgeverij Forte Creatief!

Kans maken? Volg dan van 1 t/m 7 maart de blogposts op Freubelweb op de voet! In aanloop naar de lente hebben we namelijk op Freubelweb een Lente Aftelkalender. Elke dag tot aan de dag dat de lente begint plaatsen we iets leuks creatiefs op onze website en verstoppen we ook een letter. Heb je na de eerste 7 dagen alle letters gevonden (geen zorgen, we zullen goede hints geven) dan kun je met die letters een woord vormen en met het juiste woord maak je kans op het boek ‘Ik brei, jij breit, wij breien’.

Dag 1: https://www.freubelweb.nl/lente-aftelkalender-dag-1/
Dag 2: https://www.freubelweb.nl/lente-aftelkalender-dag-2/
Dag 3: https://www.freubelweb.nl/lente-aftelkalender-dag-3/
Dag 4: https://www.freubelweb.nl/lente-aftelkalender-dag-4/
Dag 5: https://www.freubelweb.nl/lente-aftelkalender-dag-5/
Dag 6: https://www.freubelweb.nl/lente-aftelkalender-dag-6/
Dag 7: https://www.freubelweb.nl/lente-aftelkalender-dag-7/

Heb je alle letters gevonden? Zet ze dan in de juiste volgorde achter elkaar om een 7 letterig woord te vormen. Vul dit woord vervolgens samen met je naam en e-mailadres hieronder in. Onder alle goede inzendingen verloten we de drie exemplaren van et boek ‘Ik brei, jij breit, wij breien’. Op dinsdag 14 maart maken we de winnaars bekend! Veel succes!!!

Doe mee & win!

Laat hieronder je gegevens achter om kans te maken op een prijs.