Lente Aftelkalender dag 1

De lente… we kunnen niet wachten totdat het straks eindelijk echt voorjaar is! En hoewel de eerste zonnestralen de laatste paar dagen al weer wat vaker door het grijze wolkendek heen prikken, blijft het buiten behoorlijk frisjes. Dus kom maar door hoor, met die eerste echte lentedagen waarop we wel lekker in het zonnetje buiten een kopje koffie kunnen drinken of iets anders lekkers. Wij zijn er helemaal klaar voor en daarom tellen we – net zoals we in December deden naar Kerst – nu ook af, maar dit keer naar de lente met een heuse Lente Aftelkalender! 

Dat betekent dat we weer elke dag tot aan de lente een blogpost plaatsen op Freubelweb, soms met een filmpje, soms met iets anders leuks of gezelligs. Maar sowieso wel elke dag weer met een (verstopte) letter waarmee je – steeds na 7 dagen – een woord kunt vormen als je de letters op de juiste volgorde hebt gezet. Heb je het 7 letterwoord gevonden, dan maak je daarmee kans op een mooie prijs. In totaal zullen we in aanloop naar de lente drie prijzen weggeven. We beginnen over 7 dagen, op 7 maart,  met het prachtige mooie boek ‘Ik brei, jij breit, wij breien!’ van Maartje Bos.

Normaal gesproken zullen we de letters verstoppen. In een filmpje bijvoorbeeld, of ergens op onze website. Maar om te beginnen, krijg je vandaag de eerste letter van ons cadeau! Maar of het ook de beginletter is van het eerste woord dat we zoeken… dat verklappen we natuurlijk niet!