Loes van Freubelweb

164 Posts 366503 Bekeken
Terug naar blog-startpagina

Zelf maken met strijkkralen

19 oktober 2014 Categorieen: Algemeen

Freubelen met strijkkralen, ik ben er dol op! Potten vol met strijkkralen heb ik op mijn freubelzolder staan. Dat je met zoiets kinderlijk eenvoudigs als strijkkralen zoveel leuke en nog mooie dingen kunt maken, vind ik geweldig. Bovendien is het erg gezellig om samen met je kinderen leuke strijkkralenprojectjes te maken. Zoals gisteren bijvoorbeeld. Toen heb ik samen met mijn meiden dit Delfts blauw-achtige tegeltje gemaakt. Het patroontje ervoor vond ik hier. En ik vind hem zelf eigenlijk zo leuk geworden dat ik er denk ik nog een paar ga maken!

Op Freubelweb vind je natuurlijk nog meer leuke zelfmaakideeën met strijkkralen.

U moet inloggen om deze freubel te kunnen loven