Workshops & Meehaakdagen

De komende tijd is Freubelweb weer op diverse plekken te vinden voor bijvoorbeeld het geven van haakworkshops of een gezellige meehaakmiddag (of -ochtend). Allemaal ter promotie van het boekje Pasen & Lente Haaksels dat we samen met bekende bloggers en Instagrammers voor het goede doel (de Esther Vergeer Foundation) hebben gemaakt.

Allereerst zijn we op 4, 5 en 6 april aanwezig op de Knit&Knot beurs in Tilburg. We zijn daar samen met de Esther Vergeer Foundation en samen met een aantal bloggers die hebben meegewerkt aan het boekje. Ook geven we 3x per dag een workshop waarbij we een mooie paashanger uit het boekje Pasen & Lente Haaksels gaan maken. De workshops worden gegeven om 11:00 uur, 13:00 uur en 14:30 uur. Deelname aan de workshops bedraagt 10 euro, daarvoor krijg je naast het materiaal voor de paashanger ook het boekje Pasen & Lente Haaksels. Er zijn maximaal 8 plaatsen per workshop beschikbaar. Inschrijven voor de workshops? Klik hier!

Zondag 7 april geven we bij Breikunst in Arnhem een workshop waarbij we het paasmandje uit het boekje Pasen & Lente Haaksels gaan haken. De workshop begint om 12:00 uur en duurt tot 15:00 uur. De kosten voor deelname aan de workshop bedragen 19,95 euro. Hiervoor krijg je het boekje Pasen & Lente Haaksels, twee bolletjes Chalista, koffie, thee en iets lekkers. Bovendien doneert Breikunst 10 euro van dit bedrag aan de Esther Vergeer Foundation. Aanmelden kan via Louise@breikunst.nl.

Vrijdag 12 april kun je tussen 10:00 en 12:00 uur gezellig aanschuiven aan de haaktafel bij Do-it Creatief in Elst. Ook daar gaan we aan de slag met een klein patroontje uit het boekje Pasen & Lente Haaksels. Meedoen kost 2,50 euro. Daarvoor krijg je wat materiaal tot je beschikking en een lekker kopje thee of koffie. Aanmelden kan via info@do-it-creatief.nl.

Zaterdag 13 april organiseert Linda Daas (@Wolgelukjes), een van de bloggers die heeft meegewerkt aan het boekje Pasen & Lente Haaksels, een Lente Haakfeestje bij Atelier Special Made in Haarlem. Het maximaal aantal deelnemers aan dit feestje is helaas al gehaald. Maar vind je het nu toch leuk om ook even langs te komen voor een boekje bijvoorbeeld? Kom dan gerust langs! Freubelweb is er van 14:00 – 17:00 uur en neemt genoeg boekjes mee!

Zondag 14 april vindt er bij RitsIn in Zwolle weer een supergezellige Paas Haak High-Tea plaats. Samen met Lisette van Tante Setje, ook een van de bloggers die een patroontje voor het boekje heeft ontworpen, is Freubelweb aanwezig om met de deelnemers een van de projecten uit het boekje Pasen & Lente Haaksels te gaan maken en te genieten van een overheerlijke en complete high-tea! De middag start om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Deelname aan deze gezellige middag kost 35 euro. Daarvoor krijg je het haakboekje Pasen & Lente Haaksels en staat er voldoende haakkatoen klaar om een hele middag lekker te haken. Aanmelden kan via info@ritsin.nl.

PS: Mocht je je afvragen waar je de toffe houten Freubelweb haaknaalden kunt kopen? In de Freubelweb Webshop natuurlijk!