Loes van Freubelweb

163 Posts 364393 Bekeken
Terug naar blog-startpagina

Wat een heerlijk feestje weer byClaire!

09 september 2016 Categorieen: Algemeen

Een nieuw boek, een nieuwe agenda en nieuwe producten… meer dan genoeg hele goede redenen aldus Claire Boeter om een knalfeestje te bouwen. En ze doet dat in de vorm van de byClaire Fair op drie verschillende locaties in het land zodat iedereen erbij aanwezig kan zijn. De allereerste byClaire Fair vond afgelopen weekend plaats bij Wolplein en natuurlijk was Freubelweb ook van de partij.

We zijn al lekker vroeg in Zaltbommel. Ik heb een uurtje eerder met Claire afgesproken zodat we alle tijd hebben om even met elkaar bij te kletsen en samen door haar nieuwe boek dat een dag ervoor verscheen en haar mooie nieuwe agenda te bladeren.

Op en top byClaire boek
Het nieuwe boekje Klein Haakgeluk is een op en top byClaire boek. Het is kleurrijk, vrolijk en je krijgt gelijk een ‘oeh dat wil ik maken’-gevoel bij de patroontjes. En hoewel er veel patronen voor kleine kinderen in staan (truitjes, vestjes, broekpakjes, jurkjes), staan er ook volop andere leuke projecten in (kroonluchter, deken, kastrandjes). En, zoals Claire zelf zegt, je kent eigenlijk ook altijd wel iemand met kleine kinderen waarvoor het leuk is iets te maken. En ja. dat is inderdaad ook zo.
Schermafbeelding 2016-09-09 om 07.21.46

De byClaire Agenda 2017
Ook de agenda staat boordevol mooie voor Claire zo kenmerkende foto’s. Het ademt een sfeer uit van he he heerlijk thuis. Genieten van kleine dingen is iets wat Claire heel belangrijk vindt en zelf ook graag doet. En dat zie je in deze agenda terugkomen. De agenda bevat ook een aantal patronen, maar niet teveel aldus Claire “want soms moet je al zoveel’… En ook daar heeft ze gelijk in.
Schermafbeelding 2016-09-09 om 07.22.12

Het interview
We kletsen honderduit, ondertussen wordt de laatste hand gelegd aan de ruimte die Claire de dag ervoor al prachtig heeft ingericht met onder andere de projecten uit haar nieuwe boek en dan ineens gaat de tijd snel… hoogste tijd dus om te beginnen met ons interview waarin we ook een aantal FreubelDilemma’s aan Claire willen voorleggen… heel benieuwd wat ze daarop zal gaan antwoorden!

Bekijk hier het hele interview!

U moet inloggen om deze freubel te kunnen loven