Studio Light – Adventskalender

Op het YouTube kanaal van Freubelweb plaatsen we gedurende – de maanden oktober en november – elke maandag een nieuwe DIY video waarin we aan de slag gaan met een leuk DIY pakketje of product. In totaal zullen we tien video’s plaatsen en dit zijn de merken die aan bod gaan komen: MostCutestNL, Hardicraft, DécoTime, Meaningful Crafts, StudioLight, Vervaco, Lanarte, Studio Koekoek, Polyester Shoppen en September18.

In de vijfde video ging Loes aan de slag met een papierblok van Studio Light om een adventskalender te maken. Het blok bevat bladzijde met voorgestanste vormpjes waarmee je 25 doosjes kunt maken en versieren met allerlei leuke afbeeldingen, cijfers en sterretjes. Deze doosjes gebruik je vervolgens om een adventskalender te maken, in de vorm van een kerstboom of in de vorm van een soort gestapelde kerstboomtaart. Dat dit laatste nog niet zo eenvoudig bleek zie je in deze video.

De papierblokken Studio Light Essentials DIY Advent Calendar kreeg Loes toegestuurd. Ze kosten € 12,95 per stuk in de winkel.

Loes ging aan de slag met het blok Scandinavian Christmas. Het blok Christmas at Home geeft ze weg en kun je winnen via onze pagina met give aways.

Bekijk hier de video waarin Loes de StudioLight Adventskalender maakt: