Loes van Freubelweb

163 Posts 364369 Bekeken
Terug naar blog-startpagina

Snoopy

04 januari 2016 Categorieen: Algemeen

Ja, ik ben Snoopy-fan. Van kleins af aan al. In de rode en blauwe Snoopy-snoepblikjes die ik toen al had, bewaar ik nu kraaltjes en een van mijn eerste borduurwerkjes die ik op de basisschool maakte, was er een van Snoopy. En nog steeds ga ik voor de bijl wanneer ik spulletjes van Snoopy zie. Zo kocht ik onlangs nog een Snoopy haakpakket om natuurlijk meteen aan de slag te gaan met Snoopy zelf.

En dus wilde ik ook dolgraag naar de nieuwe Snoopy-film: Peanuts. Oudste puberdochter bleef thuis (‘veels te kinderachtig die film’) en ook jongste dochter keek op weg naar bioscoop schichtig om haar heen of ze geen kinderen uit de klas zag want ‘het was helemaal niet cool om – met je moeder! – naar de Snoopy-film te gaan’… Haha nou ja zeg! Ik trok me er maar niks van aan, want ik kon niet wachten en terecht want het was echt een superleuke film.

114349

En gelukkig vond jongste dochter dat ook. Na afloop van de film was ook zij helemaal in de ban van Snoopy. Vandaar dat we thuis gelijk aan de slag zijn gegaan om een Snoopy te maken van strijkkralen. Hiervoor maakte ik gebruik van het Freubelweb Snoopy-Pinterestbord waarop ik al een aantal Snoopy-patroontjes had verzameld. Ik ging aan de slag met dit patroon en maakte dit strijkkralen werkje.

download
Jongste dochter deed er nog een schepje bovenop door niet alleen Snoopy maar ook Fify (het hondje waar Snoopy in de film een oogje op heeft) te maken. Ze dokterde zelf het patroon van Fify uit op basis van een strijkkralen Snoopy die we op Pinterest vonden. En ik vind dat ze dat heel goed heeft gedaan. Daarom heb ik het patroon op Stitch Fiddle uitgewerkt voor degenen die wellicht ook met strijkkralen in de weer willen om Snoopy en Fifi te maken. En ja, wie wil dat nou niet? Hihi, nou ik zou het wel willen hoor! Als super Snoopy-fan!Snoopy & Fifi - Stitch Fiddle

U moet inloggen om deze freubel te kunnen loven