Loes van Freubelweb

164 Posts 366456 Bekeken
Terug naar blog-startpagina

Secret Stitch Along 2016 – week 1/tm 4

15 november 2016 Categorieen: Algemeen

Op 17 oktober is de Secret Stitch Along 2016 van start gegaan. Het grote borduuravontuur georganiseerd door Freubelweb en Vervaco waarbij de deelnemers van te voren niet wisten wat ze gingen maken. Het enige dat ze wisten was dat het ging om een spiksplinternieuw project uit de nieuwe collectie van Vervaco dat pas vanaf januari 2017 verkrijgbaar zal zijn.

Voor de een was dit een reden om direct mee te doen en een Secret Stitch Along 2016-pakket te bestellen. Voor de ander een reden om eea toch nog even af te wachten en vanaf een ‘afstandje’ via de speciale Secret Stitch Along Facebookgroep te volgen. Inmiddels zijn we ruim vier weken verder en begint het borduurproject steeds duidelijkere vormen aan te nemen. Vanaf het begin waren de deelnemers zeer enthousiast over de mooie kleuren. En het feit dat ze elke week steeds een stukje van het patroon kregen, zorgde ervoor dat de spanning erin bleef, alhoewel vanaf week 1 het thema van de Secret Stitch Along al best goed zichtbaar was.

Week 1:
week 1

Week 2:
week 2
En stukje bij beetje steeds duidelijker, maar ook mooier en mooier werd.

Week 3:
week 3

Week 4:
week 4

Afgelopen maandag is deel 5 van het patroon – van de in totaal 9 delen – bekend gemaakt. Het patroon wordt gedeeld via de speciale Secret Stitch Along 2016 Facebookgroep, maar kan evt. ook via e-mail worden ontvangen als je bijvoorbeeld geen lid bent van Facebook. We zijn dus net over de helft en als je wilt kun je nog steeds meedoen aan dit leuke borduuravontuur van Vervaco en Freubelweb.

Vanaf januari 2017 is het borduurproject als compleet pakket (inclusief patroon) verkrijgbaar. De prijs van het pakket zal dan wel iets hoger liggen dan de huidige prijs van het Secret Stitch Along 2016 -pakket dat nog tot en met het einde van de Secret Stitch Along 2016 (op 17 december) verkrijgbaar is in o.a. de Freubelweb webshop.
Secret Stitch Along

U moet inloggen om deze freubel te kunnen loven