Loes van Freubelweb

163 Posts 364394 Bekeken
Terug naar blog-startpagina

Pringles-bus versierwedstrijd

07 november 2014 Categorieen: Algemeen

Zoals je in het Freubelweb-boek kunt lezen, zijn we helemaal weg van de omhaakte en ombreide Pringles-bussen van wolwinkel Bij Tante Betsy. Een supergoed idee natuurlijk om er je brei- en haaknaalden in te bewaren, maar bijvoorbeeld ook om er andere handwerkspulletjes in te bewaren, zeker als je de plastic deksel in ere houdt en je de bus ook nog eens mooi versierd. Vandaar dat Bij Tante Betsy samen met Freubelweb een superleuke wedstrijd heeft uitgeschreven: een Pringles-bus versierwedstrijd.

Deelname is simpel
Neem een lege Pringles-bus, hoog of laag model, en versier deze met wol, katoen, kralen, vilt, leer of textiel (geen papier!). Kies voor het versieren allerlei technieken.

Lever vóór 23 november de versierde Pringles-bus in Bij Tante Betsy aan de Frederiklaan 207 in Eindhoven. Of stuur hem naar de winkel op.

Na 23 november maken Bij Tante Betsy en Freubelweb samen de winnaar bekend.

Wat kun je winnen?
1e prijs: waardebon van € 25,00*
2e prijs: waardebon van € 15,00*
3e prijs: een waardebon € 10,00*
*Deze bonnen zijn te besteden bij Bij Tante Betsy.

De bussen kunnen vanaf 1 december weer opgehaald worden door de makers. Maar de deelnemers aan de wedstrijd kunnen er ook voor kiezen om de Pringles-bus te doneren aan de winkel. Deze bussen worden verkocht en de opbrengst wordt geschonken aan Inloophuis De Eik, om daar creatieve activiteiten te kunnen bekostigen.

U moet inloggen om deze freubel te kunnen loven