Loes van Freubelweb

163 Posts 364262 Bekeken
Terug naar blog-startpagina

Patroontje van Dendennis

31 oktober 2015 Categorieen: Algemeen

Na de leuke patroontjes van Annemarie Arts en Eline Pellinkhof worden we vandaag – voor ons 5-jarig jubileum – getrakteerd op een wel heel bijzonder patroontje, namelijk eentje van Dendennis. Nu kennen we Dendennis natuurlijk allemaal van zijn superleuke haakboeken vol met vrolijke en grappige amigurumi, maar sinds kort zijn er van zijn hand ook borduurpakketten te koop. Een aantal van de figuurtjes die we kennen uit zijn haakboeken kun je nu ook borduren, echt ontzettend leuk! Vandaar dat Dendennis, ook wetende dat wij zelf grote borduurfanaten zijn, het een leuk idee vond om ons te verrassen met een borduurpatroontje ipv een haakpatroontje en daar zijn wij super super super blij mee!

We hebben het patroontje inmiddels zelf al geborduurd. De kleuren 3760 en 806 hebben we veranderd in 826 en 827 omdat in de winkel bleek dat die twee kleuren zijn samen gegaan in één kleur. Wat is ‘ie leuk geworden he? Dankjewel Dennis voor dit erg leuke patroontje, a big hug right back at you!

Schermafbeelding 2015-10-26 om 15.17.03
Klik hier voor het borduurpatroon van Dendennis.

Later deze week hebben we nog 2 patroontjes in petto voor jullie die speciaal voor Freubelweb zijn ontworpen door bekende FreubelSterren. Wil je weten wie? Hou onze website en social media (Twitter & Facebook) goed in de gaten. Wil je zeker geen berichtje meer missen van Freubelweb? Meld je dan aan voor onze WhatsApp-verzendlijst!

U moet inloggen om deze freubel te kunnen loven