MUST-HAVE: FREUBELWEBBOEK

Mocht je hem nog niet hebben… Het Freubelwebboek is een echte must-have! Een tijdloos boek dat vol informatie staat over allerlei soorten handwerktechnieken: haken, breien, naaien, borduren, vilten, origami noem het maar op!

Meer dan 200 pagina’s telt het Freubelwebboek en in dit boek neemt Loes van Freubelweb je mee langs allerlei soorten handwerktechnieken. Ze laat je zien hoe je de basis van deze technieken onder de knie kunt krijgen en wat je daar allemaal voor nodig hebt. Ben je (al) bekend met deze techniek of het materiaal dan laat Loes je zien wat je er nog meer mee kunt doen en daagt ze je uit andere voor jou misschien nog onbekende technieken ook uit te proberen.

GA NAAR DE WEBSHOP

Het boek bevat veel tekst en heel veel handige informatie geschreven in een vlotte leesbare stijl. Magazine-achtige rubrieken met o.a. handige tips&trics, leuke (web)adresjes en andere elementen zoals creatieve quotes zorgen voor een leuke afwisseling van de verschillende hoofdstukken in het boek. Daarnaast staat het boek boordevol foto’s die (bijna) allemaal door Loes zelf zijn gemaakt. Natuurlijk vind je in het boek ook een aantal patronen, maar de focus van het boek ligt op de uitleg van de technieken. En dat laatste maakt het Freubelwebboek tot een tijdloze must-have die zeker niet mag ontbreken in de boekenkast van iedere creatieveling of iedereen die graag (nog) wat creatiever zou willen zijn!

Boek alvast even doorbladeren? Dat kan via deze link