Most Cutest – Kawaii knuffeltje haken

Op het YouTube kanaal van Freubelweb plaatsen we gedurende – de maanden oktober en november – elke maandag een nieuwe DIY video waarin we aan de slag gaan met een leuk DIY pakketje of product. In totaal zullen we tien video’s plaatsen en dit zijn de merken die aan bod gaan komen: MostCutestNL, Hardicraft, DécoTime, Meaningful Crafts, StudioLight, Vervaco, Lanarte, Studio Koekoek, Polyester Shoppen en September18.

In de eerste video ging Loes aan de slag met een Kawaii haakpakket van MostCutest.nl. Het opnemen van een DIY video is nog niet zo eenvoudig als je misschien zou denken en dus ging dat de eerste keer ook niet helemaal goed. Sterker nog, het ging helemaal mis en dus moest de video in zijn geheel opnieuw worden opgenomen! Niet echt heel leuk natuurlijk, maar aan de andere kant… op deze manier konden we wel nog zo’n leuk Kawaii haakpakketje maken! En dat is natuurlijk helemaal geen straf!

Het eerste pakketje dat Loes maakte voor de ‘mislukte’ video was Nana le Panda. Met het tweede pakketje dat je wel kunt terugzien in de ‘gelukte’ video maakte ze Pochi le Hamster. In deze zelfde serie haakpakketten kun je ook nog Taro le Dino kopen bij MostCutest.nl.

 

De pakketjes kosten €14,95 per stuk. Loes heeft de pakketjes voor deze video zelf gekocht.

Wil je de video waarin Loes Pochi le Hamster maakt bekijken? Klik dan hier!