Loes van Freubelweb

190 Posts 793744 Bekeken
Terug naar blog-startpagina

Love to freubel-lijstje

04 februari 2021 Categorieen: Algemeen

Wat je dat je je favoriete patronen op Freubelweb heel eenvoudig kunt bewaren op één plek: je love to freubel-lijstje? Uit de enquête die we onlangs hielden in onze Freubelweb Nieuwsbrief bleek dat niet iedereen van deze functie op Freubelweb op de hoogte is.

Op Freubelweb staan inmiddels (veel) meer dan 6000 gratis patronen. En elke werkdag komen daar weer nieuwe gratis patronen bij. Soms kan het dus lastig zijn om een bepaald patroon op Freubelweb terug te vinden. Dit ‘probleem’ kun je heel eenvoudig oplossen door patronen die je nog graag wilt maken op je love to freubel-lijstje te zetten. Je hebt je favoriete patronen dan mooi op één pagina bij elkaar.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Stap 1
.

Log in op Freubelweb. Klik hiervoor op de gele ‘Log in’-button rechtsboven aan de pagina.
Vul vervolgens je Gebruikersnaam en Wachtwoord in.

Stap 2.

Klik op het patroon dat je aan je favoriete love to freubel-lijstje wilt toevoegen. Als voorbeeld klikken wij op het haakpatroon HERTJE.


Stap 3.

Klik op de paarse button ‘Love dit item’ met het hartje dat je aan de rechterkant ziet staan.

Stap 4.

Ga nu naar het paarse menu rechtsboven aan de pagina en klik op de optie ‘Mijn love to Freubel’-lijstje.

Stap 5.

En tadaa! Daar is je pagina met favoriete patronen op Freubelweb!

Wat doe je als je patronen weer van je love to freubel-lijstje wilt afhalen?

Klik dan op het desbetreffende patroon en klik vervolgens op de grijze button ‘Un-love dit item’.

Verder…
… bleek uit de Freubelweb enquête dat er veel vragen zijn over de vertaling van Engelse patronen naar het Nederlands. Het is helaas niet mogelijk om patronen via Freubelweb automatisch te laten vertalen naar het Nederlands. Voor het vertalen van bepaalde woorden of gedeeltes tekst kun je zelf wel Google Translate gebruiken bijvoorbeeld. Gebruik je Chrome als internetprogramma dan kun je zelfs een hele website/blogpost laten vertalen in het Nederlands. Wat je daarvoor moet doen zie je in de schermafbeeldingen hieronder:

Ga naar het Engelse patroon en klik in de balk waarin de naam van de website staat op het vertaalicoontje naast het sterretje.
Vervolgens klik je op Nederlands en vink je evt. ook aan dat je Engels altijd wilt vertalen. Op die manier wordt de pagina van het Engels in het Nederlands vertaald.

Tot slot
… kwam uit de Freubelweb enquête naar voren dat de zoekfunctie niet fijn werkt. Jullie geven aan dat het fijner zou zijn als er meerdere filters zijn waarop je kunt zoeken. Dus niet alleen op konijn bijvoorbeeld (en dat je dan ook bijvoorbeeld konijnen van stof te zien krijgt), maar dus op konijn en haken bijvoorbeeld (zodat je alleen gehaakte konijnen te zien krijgt). Dat was voor ons zeer waardevolle informatie en het verbeteren van de zoekfunctie staat dus hoog op het lijstje van de nieuwe Freubelweb website!

U moet inloggen om deze freubel te kunnen loven

BOEKEN VAN LIVRES DE LOUISE

Kerst & Winter Haaksels