Loes van Freubelweb

164 Posts 366480 Bekeken
Terug naar blog-startpagina

Krimpie Dinkie Cactus

14 juni 2016 Categorieen: Algemeen

Ken je Krimpie Dinkie nog? Je weet wel dat smelt plastic waarop je kunt tekenen en dat – wanneer het het in de oven verwarmt – krimpt. Alweer een hele tijd geleden nam ik een voorraadje Krimpie Dinkie over van iemand. En van tijd tot tijd komt dit voorraadje erg leuk van pas, zoals van de week bijvoorbeeld toen ik op het Spaanse blog van Gloria Fort stuitte. Daarop liet ze zie hoe je met behulp van Krimpi Dinkie leuke cactushangers kunt maken voor aan een ketting bijvoorbeeld. Zo leuk! Die wilde ik dus gelijk zelf ook maken.

Ik haalde de pakjes Krimpie Dinkie tevoorschijn (ik heb witte en transparante Krimpie Dinkie)…
krimpiedinkie
Printte het template uit…
template
Trok de cactussen met stift over op het Krimpie Dinkie folie…
overtrekken
En kleurde ze een voor een in…
inkleuren inkleuren_cactus2 inkleuren_cactus3 inkleuren_cactus4
Knipte ik ze uit en knipte er vervolgens met een gaatjestang een gaatje in…
uitnknippen_gaatje
Tot slot legde ik ze gedurende 3 minuten op aluminiumfolie in een voorverwarmde oven van 150 graden… En tadaa! Ze werden 3 keer kleiner en 9 keer dikker!
cactus_hanger_aluminiumfolie
Leuk he!? Ik denk dat ik ze als sleutelhanger ga gebruiken! En de Krimpie Dinkie folie berg ik voorlopig niet op. Op Freubelweb staan nog twee leuke andere projecten die je met Krimpie Dinkie kunt maken. Geen voorraadje Kirmpie Dinkie meer in huis? Bij Pipoos verkopen ze het in ieder geval nog!

U moet inloggen om deze freubel te kunnen loven