Kreadoe 2019

Dit jaar bestaat KreaDoe alweer 30 jaar! Zelf hebben we deze beurs de afgelopen 9 jaar ieder jaar trouw bezocht. En ook dit jaar kijken we weer uit naar de grootste creatieve beurs van Nederland die van woensdag 30 oktober tot en met zondag 3 november plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht. Er staan maar liefst 289 standhouders op de beurs. Het kan dus helemaal geen kwaad om vooraf een ‘plan de campagne‘ te maken zodat je niks hoeft te missen.

Het allerleukste van KreaDoe is dat er alle creatieve hobby’s te vinden zijn. Of je nu houdt van haken, scrapbooken of taarten versieren, je vindt het op KreaDoe. Op de website van KreaDoe vind je vanzelfsprekend heel veel informatie over de beurs. Zo kun je per creatieve hobby bekijken welke standhouders aanwezig zijn en waar je ze kunt vinden. Heel handig is dat je thuis al kunt aanklikken op de website van Kreadoe welke van deze standhouders je favoriet zijn. Wanneer je dat hebt gedaan, klik je vervolgens op de optie ‘mijn beurs’ (rechts bovenaan de pagina) en tadaa… daar zie je al je favoriete standhouders staan. En dat niet alleen, je kunt deze lijst ook nog uitprinten en meenemen naar KreaDoe. Dan heb je je favoriete standhouders plus hun standnummers gelijk bij de hand.

Er worden ook heel veel workshops en demo’s gegeven op KreaDoe. Deze vind je eveneens allemaal terug op de website van KreaDoe. Weet je al op welke dag je naar KreaDoe gaat, klik dan op de dag dat je gaat om alleen de workshops te zien die op die dag worden gehouden. Dat kan teleurstellingen voorkomen, want niet alle workshops worden elke dag gegeven. Andersom kun je natuurlijk ook gewoon eerst alle workshops bekijken en aan de hand daarvan bepalen op welke dag je naar KreaDoe gaat 😉

Ook zijn er op KreaDoe een aantal ‘theaters’ te vinden, zoals het Handlettering Theater, het CupCake Theater en het Knipmode Theater waar je ook deel kunt nemen aan diverse workshops. Voor deze workshops moet je je wel vaak van te voren al inschrijven, wacht daarmee zeker niet te lang want dan bestaat de kans dat de workshops al volgeboekt zijn.

Naast workshops en demo’s vinden er nog tal van andere activiteiten plaats op KreaDoe. Zo klinkt ons de Goedgemutste Mutsjes Bingo heel gezellig in de oren, maar gaan we zeker ook een kijkje nemen op de inspiratiezone waar je de nieuwste producten van bekende creatieve merken kunt vinden. Zo vind je hier bijvoorbeeld garenmerken als Durable, Scheepjes en Katia, maar ook andere creatieve merken zoals Royal Talens, Tombow, STAEDTLER en Posca bijvoorbeeld.

Op Kreadoe worden bovendien vaak boekpresentaties en meet&greets gehouden. Zo worden de nieuwe boeken van onder andere Dendennis en Bobbi Eden gelanceerd, maar tonen ook auteurs als Zabbez, Sascha Blase-Van Wagtendonk en Annemarie Arts hun nieuwe boeken voor het eerst aan het publiek op KreaDoe. Wie ook aanwezig is dit jaar op KreaDoe is CreaChick, die jullie wellicht wel kennen van haar leuke creatieve video’s op YouTube. Zij is er voor een meet&greet, maar ook om haar nieuwe productlijn te tonen waartoe onder andere een prachtig mooi nieuw bullet journal behoort. Andere bekende creatieve dames die je ook kunt ontmoeten op KreaDoe zijn Karin Luttenberg. Carla Kamphuis en Karin Joan. Maar er komen nog veel meer influencers. Wil je de complete lijst van aanwezige influencers zien, klik dan hier!

Kortom, KreaDoe belooft weer een supertoffe beurs te worden! Er valt zoveel te zien en te doen dat we zelf misschien wel twee dagen gaan. Woensdag en vrijdag misschien. Of toch donderdag en zondag… Aan de hand van de lijst met favoriete standhouders en workshops die we mogelijk willen gaan volgen, komen we daar wel uit. Wil jij ook naar KreaDoe? Dan kun je hier alvast een ticket kopen. Wanneer je online een ticket koopt, scheelt dat niet alleen op de prijs, je hoeft straks ook niet meer in de rij voor een kaartje te staan. Des te eerder kun je de beursvloer op! Wij wensen je in ieder geval alvast heel veel plezier op KreaDoe, maar dat gaat vast en zeker lukken!