Loes van Freubelweb

164 Posts 366458 Bekeken
Terug naar blog-startpagina

Klei je (moeder) blij

06 mei 2016 Categorieen: Algemeen

Het eerste moederdagcadeautje dat ik voor mijn moeder maakte, was een asbak gemaakt van klei. Vandaag de dag worden er – bij mijn weten – geen asbakken meer gemaakt op school voor moederdag. Maar gelukkig kun je met klei nog veel meer leuke moederdagcadeautjes maken., zoals bijvoorbeeld het hangertje van klei met daarin vingerafdrukken dat al jaren een populair patroontje op Freubelweb is. Of dit leuke hangertje afkomstig van het blog van Moodkids, ook een erg leuk cadeautje voor moeder èn dochter. moederdag-ketting-maken
Of wat dacht van je dit leuke schaaltje van Gathering Beauty. Je hebt ze vast al eens voorbij zien komen op Internet, maar ze zijn en blijven leuk, zeker omdat je ze kunt maken met zogenaamde air-dry clay, oftewel klei dat je niet in de oven hoeft af te bakken, maar dat gewoon vanzelf opdroogt. Reuze handig!schaaltjes_klei
Zelf maakte ik gisteren dit vaasje met knopen. Ik vond het idee hier. Erg leuk om – net als vroeger – weer met klei in de weer te zijn, en kijk hoe gezellig het staat met een mooie bloem erin! Hou de Bison Kit wel bij de hand want – bij mij – bleven niet alle knoopjes goed zitten.
FullSizeRender (8)
Ook nog een leuk, lief klei(n) cadeautje voor moeder vond ik dit trouwens. Maar dat ideetje bewaar ik gewoon voor een volgende keer 😉

U moet inloggen om deze freubel te kunnen loven