Loes van Freubelweb

163 Posts 364261 Bekeken
Terug naar blog-startpagina

Instafavorieten: FLAMINGO

22 juni 2016 Categorieen: Algemeen

Vandaag lijkt het er eindelijk een beetje op dat de zomer inderdaad is begonnen! Gelukkig maar, want ik snakte zo langzamerhand wel naar een paar zonnestralen! Het thema van onze Instafavorieten was dit keer zomer. En waardoor krijg je nu altijd een op en top zomergevoel? Juist, door flamingo’s! De flamingo-trend begon vorig jaar al en deze zomer zijn ze helemaal niet meer weg te denken. Flamingo’s zijn hip, hot en trendy! Dat kun je wel zien aan de collage die we samenstelden met mooie foto’s die we tegenkwamen op Instagram.

Voor onze volgende collage houden we vol goede moed de zomer als thema aan en gaan we op zoek naar mooie DIY-foto’s op Instagram met als thema STRAND! Lijkt het jou leuk als jouw foto de volgende keer ook in onze collage prijkt? Voeg dan de hashtag #instafavorieten toe aan de foto die je op Instagram plaatst dan zien we hem zeker niet over het hoofd!

Deze keer zetten we de volgende Instagrammers in het zonnetje! Klik op de foto’s om naar hun profiel te gaan en ze te volgen.
byukropova
captainhook
sugarmousemakes
robertacerri
salicina
samonteiro
splinterhaft
moodyjungle
art_by_madeleine

In deze serie blogartikelen verschenen ook:
Instafavorieten BREIEN
– Instafavorieten KONINGSDAG
– Instafavorieten WOL
– Instafavorieten PASEN
– Instafavorieten LENTE

U moet inloggen om deze freubel te kunnen loven