Loes van Freubelweb

190 Posts 755326 Bekeken
Terug naar blog-startpagina

In de maak

12 april 2021 Categorieen: Algemeen

Oehhh wat wordt hij mooi, de nieuwe Freubelweb website. Achter de schermen wordt hard gewerkt om een prachtig mooie nieuwe online omgeving voor jullie te maken. Het kost wat bloed, zweet en… geld maar dan heb je straks ook wat. Over dat laatste – geld – gesproken ben ik de laatste tijd flink met mijzelf in conclaaf geweest…

Zoals jullie weten is Freubelweb gratis en dat wil ik ook graag zo houden, maar… het laten maken van een website is dat niet en ook het laten draaien van de website op een server kost geld. Alles bij elkaar hebben we het dan over een paar duizend euro (zo’n 6000 euro om precies te zijn). En vandaar dat ik jullie – hoe lastig ik dat ook vind – wil vragen mij bij de totstandkoming van deze website te helpen.

Hoe? Nou door een donatie te doen in deĀ Freubelweb webshop. Als dank hiervoor stuur ik je dan een leuke freubelverrassing toe, afhankelijk van de hoogte van je donatie doe ik dat per mail of per post. En onder alle donateurs verloot ikĀ bovendien nog een grote doos met allemaal mooie freubelproducten.

Doneren kan al vanaf 2,50 euro. Ga naar de Freubelweb webshop.

Ik hoop van harte dat jullie mij willen helpen om op die manier (een deel van) het geld bij elkaar te krijgen zodat ik de patronen opĀ FreubelwebĀ gratis met jullie kan blijven delen. Mocht je hierover nog vragen/opmerkingen/ideeĆ«n hebben dan ben ik bereikbaar via loes@freubelweb.nl.

U moet inloggen om deze freubel te kunnen loven

BOEKEN VAN LIVRES DE LOUISE

Kerst & Winter Haaksels