Loes van Freubelweb

163 Posts 364257 Bekeken
Terug naar blog-startpagina

Hieperdepiep…

29 oktober 2015 Categorieen: Algemeen

Hoera!!! Freubelweb is jarig vandaag! We zijn 5 jaar geworden en daar zijn we hartstikke trots op.

5 jaar waarin we zoveel hebben meegemaakt en beleefd. We herinneren ons de allereerste enthousiaste blogposts van andere bloggers over Freubelweb nog als de dag van gisteren, evenals de eerste keer dat we met Freubelweb op Holy Stitch stonden om Freubelweb te promoten. Wat was dat allemaal spannend! Maar ook die eerste keer dat we Arne & Carlos interviewden en daar zelfs een filmpje van maakte. Overigens tevens de eerste keer dat we toen de KreaDoe bezochten. Een beurs die inmiddels als een warm bad voelt gezien alle FreubelBekenden die we daar gisteren tegenkwamen. Want ja, wat hebben we de afgelopen  jaar vooral ontzettend veel lieve leuke mensen leren kennen zowel on- als offline. Sommigen van hen zijn zelfs hele dierbare vrienden geworden, iets waar we heel erg dankbaar voor zijn. Trots zijn we ook, op alles wat we hebben bereikt en hebben neergezet. Een mooi platform boordevol patronen en inspiratie, een prachtig boek, maar bovenal een geweldige community van heel veel lieve, trouwe en loyale FreubelwebFans. En daarvoor willen wij jullie heel, heel hartelijk bedanken!

En hoe gaan we dat doen? Nou geheel in Freubelwebstijl natuurlijk, namelijk met hele leuke gratis patroontjes 😉 Patroontjes die speciaal voor ons zijn gemaakt door bekende FreubelSterren die met ons meevieren dat Freubelweb 5 jaar bestaat!

We beginnen vandaag met een patroontje van Annemarie Arts van Haakidee. Annemarie kennen we natuurlijk van haar leuke haakboekjes, maar we kennen haar zelf vooral goed door de superleuke haakmiddagen die we regelmatig met elkaar hebben samen met andere freubelvriendinnen. We wonen niet zover bij elkaar uit de buurt en al ‘carpoolend’ hebben wij elkaar zo de afgelopen jaren goed leren kennen. Annemarie is niet alleen een geweldig goede haakster, maar ook een ontzettende lieverd. We zijn dan ook erg vereerd en blij met het patroontje van een heel wel heel speciaal bolletje wol dat ze speciaal voor ons maakte! Heel erg bedankt hiervoor Annemarie!

De komende dagen delen we nog meer gratis patroontjes op Freubelweb die speciaal voor ons gemaakt zijn door bekende FreubelSterren dus hou onze website en social media (Twitter & Facebook) goed in de gaten. Sta je op onze WhatsApp-verzendlijst? Dan mis je natuurlijk sowieso geen enkel bericht van Freubelweb!

Foto wolletjes freubelweb
Klik op de foto voor het patroon.

U moet inloggen om deze freubel te kunnen loven