Hardicraft – Rammelaar van vilt maken

Op het YouTube kanaal van Freubelweb plaatsen we gedurende – de maanden oktober en november – elke maandag een nieuwe DIY video waarin we aan de slag gaan met een leuk DIY pakketje of product. In totaal zullen we tien video’s plaatsen en dit zijn de merken die aan bod gaan komen: MostCutestNL, Hardicraft, DécoTime, Meaningful Crafts, StudioLight, Vervaco, Lanarte, Studio Koekoek, Polyester Shoppen en September18.

In de tweede video in deze serie ging Loes aan de slag met een DIY pakket van Hardicraft. Dit merk staat al jaren bekend om de vele leuke DIY-pakketten die ze verkopen waaronder onder andere haakpakketten, breipakketten en viltpakketten. Loes ging aan de slag met een pakket om een Bosdieren rammelaar van vilt te maken in de vorm van een vosje. Een erg leuk projectje om te maken voor de allerkleinsten. Het pakket bevat een patroon, hoogwaardige kwaliteit wolvilt, vulling en alle fournituren die nodig zijn om aan het werk te gaan en kost € 9,99 (adviesprijs). Loes kreeg het pakket toegestuurd van Hardicraft.

Ook kreeg Loes een nog groter DIY pakket van Hardicraft toegestuurd, namelijk een pakket om een Bosdieren Mobile (€ 24,99) mee te maken. Dit pakket kon je winnen via de pagina met give aways op Freubelweb en/of door een reactie achter te laten op de video op YouTube.

Wil je de video zien waarin Loes de Bosdieren Rammelaar maakt? Klik dan hier!