Haken met raffia – September18

Op het YouTube kanaal van Freubelweb plaatsen we gedurende – de maanden oktober en november – elke maandag een nieuwe DIY video waarin we aan de slag gaan met een leuk DIY pakketje of product. In totaal zullen we tien video’s plaatsen en dit zijn de merken die aan bod gaan komen: MostCutestNL, Hardicraft, DécoTime, Meaningful Crafts, StudioLight, Vervaco, Lanarte, Studio Koekoek, Polyester Shoppen en September18.

In aflevering 6 van deze serie bestaande uit 10 pakketjes is het de beurt aan het pakketje van September18, dé maandelijkse DIY Do It Yourself box waarmee jij als abonnee iedere maand voor slechts € 29,- (+ verzending NL & BE) een compleet pakket thuis gestuurd krijgt. Inclusief alle materialen, gereedschappen patroon en video tutorial. Ook hebben ze toffe losse boxen waarmee je de tofste eye-catchers voor je interieur en accessoires maakt.

Loes kreeg de box voor augustus toegestuurd en ging daarmee aan de slag in deze video. Wil jij hem ook maken? Je kunt de box hier bestellen. De box kost nu (zolang de voorraad strekt) 35 euro en bevat het volgende: een streng prachtige raffia, een haaknaald 5mm en een glazen windlicht van 20 cm hoog en een diameter van 12 cm.

Wil je de video bekijken? Klik hier!