Loes van Freubelweb

163 Posts 364268 Bekeken
Terug naar blog-startpagina

Haakavondje

31 maart 2016 Categorieen: Algemeen

Eén keer in de maand vindt er in mijn woonplaats Nijmegen een haakavondje plaats In de Oude Werkplaats. Een avond waarop heel haakminnend Nijmegen bijeenkomt om gezellig samen te haken, of breien of borduren dat mag natuurlijk ook. Eigenlijk maakt het ook niet uit. Het gaat meer om de gezelligheid, zien wat iedereen maakt of heeft gemaakt, en met welk mooi garen en met welk patroon, uit een leuk nieuw boek of van een website die je misschien nog niet kende. En als je ergens niet goed uit komt, is er altijd wel iemand die je kan helpen. Ook heel fijn!
haakavondje_lappenpoppenhaakavondje_haakwerkje
Dezelfde passie
Ik geniet dus enorm van deze avondjes. Niet omdat ik heel wat toertjes haak, in tegendeel! 😉 Maar om het samenzijn met mensen die ik anders nooit had leren kennen. Het leuke van haken is dat het wordt gedaan door zo ontzettend veel verschillende mensen. Jong, oud, dik, dun, donker, blond… maar allemaal met één en dezelfde passie: haken. En ja, dat schept direct een band. Heel gek, maar ook heel fijn hoe dat werkt. Er wordt op zo’n haakavondje dan ook flink wat afgekletst en gelachen. En meestal neemt er ook wel iemand iets lekkers mee. Kopje thee of koffie erbij en genieten maar. Volgende maand is er weer een haakavondje, ik kijk er nu alweer naar uit!

Ga jij ook wel eens naar een haakbijeenkomst? En zijn deze ook gratis toegankelijk voor anderen? Laat het ons weten via info@freubelweb.nl dan proberen we hiervan een mooi overzicht te maken zodat iedereen straks precies kan zien waar en wanneer er in de buurt een haak- (of handwerk)bijeenkomst is waaraan je gratis kunt deelnemen.
haakavondje_drieluik

U moet inloggen om deze freubel te kunnen loven