Freubelweb Wallpapers

Freubelweb heeft een cadeautje voor jou, voor op je telefoon, tablet of computer. Een leuke afbeelding die je kunt downloaden en als begin- of achtergrondafbeelding kunt instellen.

We kozen voor een afbeelding met strijkkralen en bloemetjes. Van beide worden we namelijk nog altijd zo vrolijk. Herinner je je lang geleden nog toen we massaal armbandjes maakten van strijkkralen die we in de oven deden? Volgens mij speelde het Nederlands elftal toen nog aardig goed voetbal want er kwamen heel veel roodwitblauwe en oranje armbandjes voorbij op social media. Of de tegeltjes die ik aan het maken was om een keukenwandje mee op te leuken? Hahaha, ja je kunt met strijkkralen zoveel leuks maken. Veel meer dan je waarschijnlijk zou denken. Op Freubelweb staan tal van leuke zelfmaakideetjes met strijkkralen, kijk maar eens.

En datzelfde geldt natuurlijk voor bloemen. Een dankbaar onderwerp voor iedere handwerktechniek. We hebben eens gekeken hoeveel patronen met bloemen er op Freubelweb staan, dat zijn er maar liefst  127 Veel he? Hier vind je ze allemaal!

En dan nu, die wallpapers… want zo heten de afbeeldingen die je op je telefoon, tablet of computer kunt zetten. We hebben ze in drie verschillende formaten gemaakt zodat je zelf kunt kiezen waarvoor je de afbeelding wilt gebruiken. Voor je telefoon, tablet, computer of misschien wel alledrie ūüėČ

Wil je het plaatje als achtergrond op je telefoon plaatsen, download dan onderstaand  formaat:

Wil je het plaatje als achtergrond op je tablet plaatsen, download dan onderstaand  formaat:

Wil je het plaatje als achtergrond op je computer plaatsen, download dan onderstaand  formaat:

Downloaden kun je doen door bijvoorbeeld met de cursor op de afbeelding te gaan staan en dan op de rechtermuisknop te klikken. Dan opent zich een menu waarin ook de optie staat Afbeelding opslaan als. Wanneer je daarop klikt, kun je de afbeelding bewaren en later instellen als begin- of achtergrondscherm op je telefoon, tablet of computer.

Hopelijk vind je de afbeeldingen leuk en lukt het je ze als begin- of achtergrondafbeelding op je telefoon in te stellen! Lukt het niet, stuur ons gerust een mailtje via info@freubelweb.nl en we helpen je verder!