Freubelweb op Radio 538

Op vrijdag 7 juli was Freubelweb op de radio bijRadio 538. Misschien heb je het wel gehoord want het schijnt dat 1 op de 4 luisteraars ‘s ochtends afstemt op het populaire radio-programma Evers Staat Op. En hoe leuk is het dan dat wij gewoon zomaar in de uitzending mochten komen!

‘s Ochtends heb ik eigenlijk altijd de radio aanstaan. Het liefst luister ik naar Radio 538 naar Evers Staat Op. Gewoon omdat ik het gezellig vind wakker worden met die jongens. Mijn favoriete onderdeel van het programma is de ‘Verrückte Halbe Stunde’. Een half uurtje waarin plaatjes gedraaid worden die eigenlijk stiekem best een beetje ‘fout’ zijn. Plaatjes waarvan je in ieder geval niet openlijk zegt dat je die onder de douche of in de auto altijd heel hard meezingt. Onlangs stuurde ik weer een keer zo’n lijstje met foute liedjes. Ik had al vaker een lijstje ingestuurd, maar daar hoorde ik steeds niets op en nu plots werd ik gebeld door Niels van Radio 538 dat ik in het programma kwam! Geweldig! Ik stuiterde door de kamer van blijdschap, zo leuk vond ik het!

Leuk, en natuurlijk ook een beetje spannend! Want ja, er luisteren toch best heel veel mensen naar Radio 538. Vrijdagochtend 7 juli was het zover om 9:00 uur zat ik met behoorlijk wat kriebels in de buik te wachten totdat ik werd gebeld. Voor mijn gevoel duurde het uuuuuren, maar uiteindelijk iets over negenen ging de telefoon… Ik kwam al snel in de uitzending en de eerste vraag ging over Freubelweb. Wat is Freubelweb? Ik vertelde over alle gratis patronen die je op Freubelweb kunt vinden en Edwin Evers vroeg vervolgens aan mij af freubelen weer een beetje in is. Daar kon ik natuurlijk volmondig ja op antwoorden! Daarna natuurlijk nog wat gezellige kletspraat over wat voor haakster ik nu eigenlijk ben en toen kwamen de liedjes… die ik lang niet allemaal had aangevraagd overigens. Maar gelukkig wel gezellig klonken 😉

Hier kun je een stuk van het radiofragment bekijken, want dat is stiekem toch ook wel het leuke van radio dat je het tegenwoordig ook live op internet kunt bekijken:

Wil je het gehele radiofragment terugluisteren? Dat kan natuurlijk ook, klik dan hieronder op de play-knop!