Freubelweb op Facebook volgen

Freubelweb kun je op tal van social media volgen, zo ook natuurlijk op Facebook! Op onze Facebook-pagina delen we dagelijks gratis patronen met je en kun je ook deelnemen aan give aways.

Wanneer je ons op Facebook volgt, ben je dus altijd op de hoogte van wat er zich op Freubelweb allemaal afspeelt. Tenminste… als je onze berichtjes nog wel voorbij ziet komen. Het rare van Facebook is namelijk dat je pagina’s die je wel volgt soms helemaal niet voorbij ziet komen.

Is dat bij jou ook het geval en wil je Freubelweb wel graag voorbij zien komen in je tijdlijn, doorloop dan even de volgende stappen op onze Facebook-pagina:

Stap 1: Ga naar onze Facebook-pagina: www.facebook.com/freubelweb

Stap 2: Klik op de drie puntjes rechtsboven aan

De drie puntjes waarop je moet klikken zijn op deze foto omringd door een blauwe rand

Stap 3: Na het klikken verschijnt er een ‘drop down menu’ met een aantal mogelijkheden. Klik op de bovenste optie: Instellingen voor volgen

De optie Instellingen voor volgen staat bovenaan in het menu en is hier grijs gearceerd

Stap 4: Vink bij het Nieuwsoverzicht aan hoe vaak je Freubelweb in je tijdlijn voorbij wilt zien komen. Kies je voor Favorieten dan worden de berichten van Freubelweb het beste getoond.

Wanneer je een optie hebt aangevinkt, kleurt het bolletje achter deze optie blauw

Stap 5: Het is ook mogelijk om meldingen te ontvangen van nieuwe berichten op de Facebook-pagina van Freubelweb. Klik daarvoor de optie Berichten aan in het menu onder het kopje Meldingen

De optie Berichten is hier grijs gearceerd

Stap 6: Kies hoeveel meldingen per dag je wilt ontvangen met betrekking tot de berichtgeving op onze Facebook-pagina. Wij plaatsen meestal vier berichten per dag.

Wanneer je een optie hebt aangevinkt, kleurt het balletje achter deze optie blauw

Als het goed is, komt Freubelweb nu net zo vaak als je wilt weer voorbij in je tijdlijn op Facebook! Wil je je instellingen gelijk even aanpassen, klik dan hier om naar onze Facebook-pagina te gaan: www.facebook.com/freubelweb