Freubelweb Adventskalender dag 9

Wat leuk dat je (weer) komt kijken wat voor leuke verrassing we voor je hebben op Dag 9  van de Freubelweb Adventskalender!

Vandaag gaan we kerstboompjes met een lichtje erin maken… Het idee om de kerstboompjes op deze manier te maken, zagen we voorbijkomen op TikTok. Grappig hoe dat platform echt is uitgegroeid tot een bron van inspiratie, terwijl er eerst vooral grappige dansfilmpjes op werden geplaatst. Wij vinden dat je er nu echt veel leuke DIY ideetjes en inspiratie kunt vinden. Mocht je zelf heel toevallig ook al op TikTok zitten en het leuk vinden om Freubelweb daar ook te volgen… dit is ons account: @Loes_Freubelweb

De video van vandaag waarin we laten zien hoe je op een leuke eenvoudige manier kerstboompjes met een lichtje erin kunt maken, kun je hier bekijken!

Wil je zelf ook aan de slag met het maken van de kerstboompjes, dit is wat je ervoor nodig hebt:
– stryropor (piepschuimen) kegel
– garen
– witte knutsellijm
– papieren bekertje
– naald
– schaar
– vershoudfolie
– sterretje (van hout of vilt of papier of…)

Verrassing voor jou!
Zoals jullie weten is Freubelweb erg actief op allerlei social media kanalen (Instagram, Facebook, TikTok). Wij vinden het zelf altijd erg leuk om in de posts die we plaatsen in onze stories (op Instagram) of verhalen (op Facebook) gebruik te maken van GIFjes (je weet wel van die bewegende plaatjes). En wat nu zo leuk is… we hebben nu ook onze eigen Freubelweb GIFjes waaronder ook een aantal speciaal ontworpen voor de Freubelweb Adventskalender!

Jij kunt deze GIFjes ook gebruiken in je stories. Hoe? Maak op Instagram of Facebook een nieuwe stories of verhaal aan. Klik op GIFS (of Stickers bij Facebook) en vul in de zoekopdracht (daar waar staat: zoeken op GIPHY) het woord Freubelweb in en tadaa.. daar zie je alle Freubelweb GIFjes die ook jij kunt gebruiken! Hoe leuk is dat! Laat je het ons even weten als je de Freubelweb GIFjes hebt gebruikt? Dat zouden we heel erg leuk vinden!