Freubelweb Adventskalender dag 6

Wat leuk dat je weer een vakje hebt geopend van onze Freubelweb Adventskalender! Het vakje van Dag 6 om precies te zijn!

Vandaag staat in het teken van kinderknutselen, want jong geleerd is oud gedaan. Bovendien is het erg leuk om straks tijdens de kerstvakantie samen met je (klein)kinderen bijvoorbeeld samen lekker aan de slag te gaan terwijl het buiten koud en guur is.  Op Freubelweb staan tal van gratis kinderknutselideeën, maar je kunt tegenwoordig ook in veel winkels kleine (kinder)knutselpakketjes kopen. Zo gingen wij aan de slag met kleine kleipakketjes die we hebben gekocht bij de Action, maar die we ook bij de Big Bazaar hebben zien liggen. Wil je weten wat we ermee hebben gemaakt? Klik dan hier om naar de bijbehorende video te kijken!

Verrassing voor jou!
Zoals elke dag van de Freubelweb Adventskalender hebben we ook vandaag weer een verrassing voor jou! Dit keer is dat een give away waarbij we een klein verrassingspakketje weggeven met daarin leuke kinderknutselproducten waaronder een van de kleine kleipakketjes die we in de video hebben gebruikt. Of nou ja, eigenlijk niet hebben gebruikt want als je de video hebt gezien weet je dat een van de pakketjes is dicht gebleven om aan een van jullie weg te geven!

Kans maken? Stuur een mail naar winactie@freubelweb.nl o.v.v. freubelverrassingspakket met daarin je naam en adres. We maken de winnaar op 13 december bekend. De winnaar is geworden: Riet van der Borden! Zij heeft inmiddels per e-mail bericht van ons ontvangen.