Freubelweb Adventskalender dag 24

Het is zover! Je hebt het laatste vakje van de Freubelweb Advetnskalender 2022 opengemaakt! En wat was het een feest! We hebben enorm genoten van het maken van de video’s, ook al was dat wel echt een hele klus, maar bovenal genoten van alle positieve, enthousiaste reacties die we mochten ontvangen. Daarvoor willen wij jullie hartelijk bedanken!!!

Op de laatste dag blikken we alvast even vooruit naar het nieuwe jaar. En omdat we zo dol zijn op het maken van kaarten, kan dat niet anders dan met een kaart. Ook handig om te maken voor degenen die jou wel een kerstkaart hebben gestuurd, maar jij andersom (nog) niet! Hoe je deze speciale nieuwjaarskaart maakt, laten we je zien in deze video!

PS: Het handige tooltje dat we in deze video gebruiken is het We R Memory Keepers Alphabet Punch Board

Verrassing voor jou!
Veel mensen sturen de laatste tijd kaartjes via WhatsApp. Dat kan natuurlijk ook, het gaat veel sneller en het is bovendien ook makkelijk en goedkoop. Vandaar dat we ook een kaartje hebben gemaakt om via WhatsApp te versturen naar je vrienden, familie, buren, collega’s, kennissen… nou noem het maar op. Je kunt het kaartje hier downloaden. Als het eenmaal op je telefoon staat kun je het gewoon als foto toevoegen aan je WhatsApp bericht.

En dan rest ons nu alleen nog jullie allemaal hele fijne kerstdagen en heel gelukkig nieuwjaar te wensen! Tot volgend jaar!