Freubelweb Adventskalender dag 22

Hallo, leuk dat je een kijkje bent komen nemen om te zien wat er achter vakje 22 van de Freubelweb Adventskalender zit!

Vandaag hebben we een leuk cadeauideetje voor je dat je zelf kunt maken. Namelijk een fotodoosje dat je ook als fotolijstje kunt gebruiken. Wij gebruikten voor het afdrukken van de foto’s de HP Sprocket, die we een paar jaar geleden ooit eens hebben gekocht. Maar je kunt de foto’s die je hiervoor wilt gebruiken natuurlijk ook op een andere manier uitprinten of afdrukken. Verder heb je eigenlijk alleen papier, lijm, een schaar, lineaal en een potlood nodig. Eventuele versieringen kun je er op plakken of tekenen net wat je zelf het leukste vindt… Nu ben je denk ik wel nieuwsgierig geworden naar hoe je dit fotodoosje maakt he? Dat laat ik je in deze video zien!

PS: je kunt van dit fotodoosje ook heel eenvoudig een kaart variant maken door maar één A4-tje te gebruiken voor de binnenkant en de doosjes te vervangen door enkel een voor- en een achterkant gemaakt van stevig(er) papier/ dun karton.

Verrassing voor jou!
Zoals je wellicht weet heeft Freubelweb ook een eigen uitgeverij, genaamd Livres de Louise. De laatste drie boeken die we hebben uitgegeven zijn Haken met Tante Setje #wintertijd, Gallery, 12 meesterwerken om te haken en Lace, kantbreien voor beginners. De komende drie dagen geven we elke dag 1 van deze boeken weg! Vandaag is dat Gallery, 12 meesterwerken om te haken.

Kans maken? Stuur dan een e-mail naar winactie@freubelweb.nl o.v.v. Gallery. We maken de winnaar bekend op maandag 2 januari 2023! De winnaar is geworden: Tally Vedder. Zij heeft inmiddels bericht van ons ontvangen!
Gallery haakboek