Freubelweb Adventskalender dag 21

Vandaag heb je vakje 21 van de Freubelweb Adventskalender opengemaakt! Wat leuk!

Voor de video van vandaag had ik zin om gewoon lekker te knutselen. Straks tijdens de kerstvakantie kun je dat ook heerlijk doen met de (klein)kinderen bijvoorbeeld. Dus ik zou zeggen pak het knutselpapier, de lijm en de schaar er maar vast bij. Oh en ook een boel glitter dit keer en in ieder geval een paar piepschuim ballen dan kun je aan de slag!

Het leuke van knutselen is dat je al gaandeweg op ideeën komt. Zo gebruikte ik voor de hoed het rolletje making tape als een soort van houder om het papier op zijn plek te houden. Bleek de gewone knustellijm niet sterk genoeg om twee ballen op elkaar te houden en gebruikte ik daarvoor in tweede instantie toch maar een stukje van de satéprikker. En oh ja een stukje van de onderkant van de grootste piepschuimen bal afsnijden is iets wat ik nu meteen zou hebben gedaan en niet nadat ik de bal helemaal onder de glitters had gesmeerd 😉

Nou goed, ben je klaar voor wat glitter en knutselglamour? Bekijk dan hier de video!

Verrassing voor jou!
Zoals je wellicht weet heeft Freubelweb ook een eigen uitgeverij, genaamd Livres de Louise. De laatste drie boeken die we hebben uitgegeven zijn Haken met Tante Setje #wintertijd, Gallery, 12 meesterwerken om te haken en Lace, kantbreien voor beginners. De komende drie dagen geven we elke dag 1 van deze boeken weg! Vandaag is dat Haken met Tante Setje #wintertijd.

Wil je kans maken op dit boek? Stuur dan vandaag nog een e-mail naar winactie@freubelweb.nl o.v.v. Haken met Tante Setje want we maken de winnaar morgen (22 december) al bekend! En de winnaar is Linda van der Sluijs! We hebben het boek inmiddels naar haar toegestuurd, hopelijk wordt het nog voor de kerst bij haar bezorgd!

Haken met Tante Setje