Freubelweb Adventskalender dag 20

Vakje nummer 20! Leuk dat je weer een kijkje bent komen nemen bij de Freubelweb Adventskalender 2022. We vinden het super tof dat jullie nog steeds met zoveel plezier elke dag uitkijken naar wat voor verrassing we nu weer voor jullie in petto hebben!

Het leuke van deze Freubelweb Adventskalender, vinden wij zelf, is dat we weer fijn met allerlei andere materialen en technieken aan het werk zijn geweest dan het ‘normale’ bolletje wol. Zelf vinden we stiekem eigenlijk alles op handwerk- en hobbygebied leuk, en toch zitten we ‘s avonds vaak gewoon weer met een bolletje wol op de bank te haken of te breien. Dat is natuurlijk ook meestal het makkelijkste. Maar nu hadden we een goed excuus en konden we geoorloofd weer alles uit de freubelkast halen! In deze video bijvoorbeeld gaan we aan de slag met beton. En dat dit voor het eerst was kun je ook wel een beetje zien in deze video, vooral op het einde van de video! Klik hier om de video te bekijken.

De producten die we hebben gebruikt in deze video zijn: 
Rayher Kreativ beton (1kg) gekocht bij Pipoos
– gietvorm kerstboom gekocht bij Pipoos
– lege bakjes mini-monatoetjes
– doppen van slagroom spuitbussen
– Kaarsenhouder (goudkleurig) gekocht bij Xenos

Vraagje aan jou
Geen extra verrassing dit keer, wel een vraagje… nu we bijna aan het eind van deze Freubelweb Adventskalender zijn gekomen, zijn we benieuwd of er nog materialen/technieken zijn die je graag aan bod zou zien komen? Als dat zo is, laat het ons weten via loes@freubelweb.nl. Wie weet nemen we jouw verzoekje dan nog mee tijdens de laatste dagen van de Freubelweb Adventskalender!