Freubelweb Adventskalender dag 2

Wat leuk dat je weer komt kijken naar wat we op dag 2 van de Freubelweb Adventskalender voor jou in petto hebben!

Vandaag is dat de première van Freubeltijd! Een nieuwe serie video’s waarin we je tijdens een klein half uurtje freubelen bijpraten over de laatste nieuwtjes op het gebied van hobby en handwerken. In de eerste aflevering hebben we als gast aan de telefoon Wim Vandereyken, oftewel Mr. Knitbear en interviewden we de 87-jarige Diny van der Tol in haar wolwinkel in Nijmegen. Zelf gaan we aan de slag met een WIP uit ons naaikistje… pak jij jouw handwerkje er ook alvast bij voor een half uurtje Freubeltijd? Klik hier om te kijken naar Freubeltijd!

PS: Let goed op als je naar deze video kijkt… het kan zijn dat er plotsklaps ineens een letter (in een ster) in beeld verschijnt. In elke video die we tijdens deze Freubelweb Adventskalender uploaden zit een letter verstopt. Als je straks alle letters in de video’s van de eerste 8 dagen hebt gevonden, kun je met die letters een 8-letter woord maken waarmee je kans maakt op een van de twee Nutcracker Kits van Scheepjes. In dit haakpakket vind je alles om maar liefst 4 notenkrakers in klassieke kerstkleuren te haken: 2 met een groene outfit en 2 met een rode outfit.

Nog een verrassing voor jou!
We mogen 2x een exemplaar van het boek Knit. Sleep. Repeat van DenDennis en Mr. Knitbear weggeven! Kans maken? Laat dan op de pagina met give aways je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag: In dit boek van DenDennis en Mr. Knitbear staat de slaapkamer centraal. Welke ruimte in huis was het hoofdonderwerp van hun vorige boek met het woord Schottelvodden in de titel?