Freubelweb Adventskalender dag 19

Wat leuk dat je vakje 19 van de Freubelweb Adventskalender hebt opengemaakt! Nog maar een paar dagen en dan is het echt Kerstmis.

Vandaag gaan we aan de slag met een product dat je op de kinderknutselafdeling kunt vinden, namelijk ijsstokjes. Hiermee kun je echt veel meer leuke dingen maken dan je wellicht in eerste instantie zou denken. Wat heb je nodig om de creatie van vandaag te maken? IJsstokjes (o.a. verkrijgbaar bij de Action op de kinderknutselafdeling), een lijmpistool, eventueel wat kleine kerstversiering en een lint. Benieuwd naar de creatie van dag 19? Bekijk hier de bijbehorende video!

Verrassing voor jou!
De sterren die we hebben gemaakt zijn perfect geschikt voor het ophangen van kerstkaarten. Wij mochten er al een heleboel van jullie ontvangen. Dank aan iedereen die ons al een kaart heeft gestuurd. Als het goed is heb je inmiddels ook al een kaart van ons terug ontvangen. Of valt er een dezer dagen een kaart bij je op de deurmat.

Lijkt het je ook leuk om een zelfgemaakte kerstkaart van ons ontvangen? Stuur dan een aan jezelf geadresseerde envelop met daarop een postzegel geplakt naar ons toe. Wij gebruiken deze envelop dan om een door ons zelfgemaakte kaart naar je toe te sturen. Of… als je het zelf ook leuk vindt om zelf kaarten te maken en te versturen, maak dan een kaart voor ons en stuur die naar ons toe. Ook dan ontvang je een zelfgemaakte kaart terug…. let op: vergeet ook in dit geval niet je eigen adres erbij te vermelden!

Ons kantooradres is:
Freubelweb
St. Annastraat 2
6524 GA Nijmegen