Freubelweb Adventskalender dag 16

Jaaaa! Alweer een vakje dat open gaat! Vakje 16, het gaat nu echt heel snel hoor! Kerst komt eraan!

Tijd om te freubelen hebben we veel te weinig, vandaar dat we vandaag weer een nieuwe aflevering voor je hebben van het nieuwe format Freubeltijd. Een tweewekelijks halfuurtje freubeltijd waarbij je eventjes lekker kunt genieten met je handwerkje op schoot. Loes van Freubelweb vertelt je over allerlei leuke dingen die te maken hebben met handwerken en/of freubelen. Ze heeft ook weer een gast, dit keer is dat Nienke van Stipstijl en natuurlijk hebben we ook weer een give away. Of nou ja, eigenlijk zijn er dat dit keer zelfs twee! Zin om te kijken? Pak je handwerkje er dan maar bij en klik hier om Freubeltijd aflevering #02 te bekijken.

Ohhh en wat je natuurlijk ook nog te zien krijgt in deze aflevering is de laatste letter van het tweede 8-letterwoord waarmee je kans maakt op de toffe Ricorumi haakpakketten van Rico Design!

Nog een verrassing voor jou!
In Freubeltijd praten we met Nienke van Stipstijl onder andere over haar nieuwe boek Stippen, de kidseditie. En dat boek mogen we aan een van jullie weggeven samen met een setje stipstokjes en een pakje kerstkaarten om te stippen! Kans maken? Stuur dan een mailtje naar winactie@freubelweb.nl o.v.v. Stipstijl. We maken de winnaar van deze toffe stipset bekend op vrijdag 23 december! En de winnaar is: Judith Adriaanse! Het pakket is inmiddels naar haar onderweg, veel stipplezier gewenst!