Freubelweb Adventskalender dag 14

Het is alweer 14 december en dat betekent dat het vandaag de beurt is aan vakje 14 van de Freubelweb Adventskalender!

Natuurlijke materialen zijn niet alleen heel erg mooi om mee te werken, ze liggen buiten vaak ook zo voor het oprapen! Onze stagiaire Charlotte, die me mega goed heeft geholpen bij het maken van alle video’s, illustraties, downloads enzovoort voor deze Freubelweb Adventskalender, woont in een mooie bosrijke omgeving. Niet zo gek dus dat dit haar inspireerde tot het maken van deze video waarin ze laat zien hoe je van takken uit het bos prachtige kerstdecoraties kunt maken. Hou jij ook zo van de natuur of het gebruik van natuurlijke materialen dan is deze video zeker iets voor jou! Klik hier om de video te bekijken.

PS: hoe leuk is het dat Charlotte na het editten van al die leuke filmpjes voor de Freubelweb Adventskalender, nu ook graag zelf een keer in beeld wilde om een video te maken! We draaide voor deze keer de rollen dus om. Zij bedacht een zelfmaakidee voor kerst en filmde dit ook. En ik, ik deed de editing (dat wil zeggen., ik knipte de videobeelden in kleine stukjes en afstemde het af op de muziek). Ik vind dat ze het echt te gek heeft gedaan! En vandaar dat ik dit keer geen verrassing heb voor jullie, maar voor Charlotte… als jullie me daarbij zouden willen helpen alsjeblieft!

Verrassing voor Charlotte!
Om Charlotte te bedanken voor alles wat ze heeft gedaan om van de Freubelweb Adventskalender zo’n geweldig leuke happening te maken, zou ik je willen vragen om op Facebook, YouTube of Instagram speciaal voor Charlotte een reactie achter te laten op de post of video van Vakje 14. Zonder haar had ik deze Freubelweb Adventskalender namelijk nooit zo kunnen maken! Dus als jullie dat zouden willen doen vandaag, dan weet ik zeker dat Charlotte daar heel erg door verrast zal zijn! Heel erg bedankt alvast!