Freubelweb Adventskalender dag 13

Vandaag is het de beurt aan vakje 13 van de Freubelweb Adventskalender. Wat leuk dat je weer een kijkje bent komen nemen!

Vaak kun je met dat wat je al in huis hebt liggen hele leuke dingen maken, zoals het zelfmaakideetje voor kerstmis dat we vandaag voor je hebben. Je maakt ze met lege wc-rolletjes en masking tape. Making tape, ook wel Washi tape genoemd, is van dat leuke gekleurde plakband, vaak voorzien van allerlei leuke printjes en illustraties, gemaakt van papier zodat je het makkelijk kunt scheuren. Als je dit soort plakband niet in huis hebt kun je de wc-rolletjes bijvoorbeeld ook eerst verven en/of beplakken met inpakpapier. Nou goed, daar kom je vast wel uit. Wil je weten hoe je deze leuke sterren van wc-rolletjes maakt? Bekijk dan snel deze video die we voor je hebben gemaakt!

Verrassing voor jou!
Zoals je wellicht al weet staan er meer dan 6000 gratis patronen op Freubelweb. Normaal plaatsen we per keer 4 nieuwe patronen op onze website. Maar vandaag zijn er dat maar liefst 10! Bovendien zijn het – om in het kader van de Freubelweb Adventskalender te blijven – geen gewone patronen, maar 10 nieuwe gratis kerstpatronen! We wensen je er heel veel kerstfreubelplezier mee!