Freubelweb Adventskalender dag 12

Hallo, wat leuk dat je vakje 12 van de Freubelweb Adventskalender hebt opengemaakt. We zijn alweer op de helft, wat gaat de tijd toch snel!

Vandaag gaan we aan de slag met een product dat ik enige tijd (lees: paar jaar) geleden kocht bij Pipoos maar tot nu toe nog niets mee had gedaan. Zonde weet ik nu,  want wow wat is het leuk om met gipsverband te werken! Oké het wordt een klein beetje een kliederboel, maar ach dat heb je ook zo opgeruimd. Het resultaat is er bovendien ook naar en de mogelijkheden eindeloos. Met dit product gaan we zeker vaker werken! Ben je benieuwd naar wat we met gipsverband hebben gemaakt? Klik dan snel hier om de video te bekijken!

PS: gipsverband is ook verkrijgbaar bij de apotheek en de DA Drogist

Verrassing voor jou
Ook in de video’s van de tweede serie van 8 dagen die we voor de Freubelweb Adventskalender hebben gemaakt, zitten weer sterren met een letter erop verstopt. In elke video kun je 1 letter vinden. Deze letters vormen samen een 8 letterwoord. Je moet ze alleen wel nog even zelf in de juiste volgorde plaatsen om te zien welk woord het precies is. Heb je het woord gevonden, stuur dan vanaf 16 december je antwoord in, dan maak je kans op een van de twee superleuke Ricorumi haakpakketten van Rico Design!