Freubelweb Adventskalender dag 11

Vandaag is het 11 december en datĀ betekent dat vakje 11 van de Freubelweb Adventskalender mag worden opengemaakt! Leuk dat je dat hebt gedaan šŸ˜‰

Een tijdje geleden, om precies te zijn op 9 augustus tijdens de Knit & Knot beurs in Tilburg, kochten we bij Jessy at Sea een wax seal starter kit. Een wat? Een wax seal starter kit? hoor ik je vragen… Hahaha nou precies als je straks de video bekijkt waarin we laten zien wat je daarmee kunt maken snap je het meteen. Wij gebruikten de wax seals om cadeautjes extra feestelijk in te pakken, maar je kunt ze bijvoorbeeld ook gebruiken op je post! Bekijk de video maar snel dan weten we zeker dat jij straks ook aan de slag wilt met het maken van wax seals: klik hier om naar de video te gaan!

Verrassing voor jou!
Wil jij ook een keertje wax seals maken? Dan hebben we goed nieuws voor je! We mogen namelijk van Jessy at Sea twee wax stempels weggeven. Wil jij kans maken op een van deze twee stempels? Stuur dan een mail naar winactie@freubelweb.nl o.v.v. wax seal stempel en wie weet win jij straks wel zo’n mooie stempel! Welke stempel je precies wint is een verrassing, Jessy kiest ze zelf voor je uit. We maken de winnaars bekend op maandag 19 december!