Freubelweb Adventskalender dag 10

Vandaag is het de beurt aan vakje 10 van de Freubelweb Adventskalender! Leuk dat je weer even komt kijken wat voor creatieve verrassing we vandaag voor je hebben.

Zoals ik al eerder heb verteld, ben ik dol op het versturen van kaarten. Liefst zelfgemaakte. Ik heb er dan ook al een heleboel gemaakt, onder andere met de Paper Craft blokken van Décotime die verkrijgbaar zijn bij de Action. Met deze blokken kun je tal van creaties maken waaronder hele leuke shaker glitter kaarten. Dat je daarvoor zelfs de verpakking van het blok kunt gebruiken, laat ik je zien in deze video!

 

Verrassing voor jou!
Naast de vier kaarten die we in de video hebben gemaakt, maken we ook graag een kaartje voor jou! Lijkt het je leuk om een zelfgemaakte kerstkaart van ons ontvangen? Stuur dan een aan jezelf geadresseerde envelop met daarop een postzegel geplakt naar ons toe. Wij gebruiken deze envelop dan om een door ons zelfgemaakte kaart naar je toe te sturen. Of… als je het zelf ook leuk vindt om zelf kaarten te maken en te versturen, maak dan een kaart voor ons en stuur die naar ons toe. Ook dan ontvang je een zelfgemaakte kaart terug…. let op: vergeet ook in dit geval niet je eigen adres erbij te vermelden!

Ons kantooradres is:
Freubelweb
St. Annastraat 2
6524 GA Nijmegen