Freubelweb Adventskalender dag 1

Jaaaa! Het is zover het eerste vakje van de Freubelweb Adventskalender is geopend! 
Het aftellen naar Kerstmis is nu echt begonnen! 

Een tijdje geleden kregen we een leuk pakketje toegestuurd van Edding. Hierin zaten onder andere 6 krijtmarkers waarmee je mooie raamtekeningen kunt maken. Edding nodigde ons uit om deel te nemen aan de Raamtekenweken waaraan – ook jij – nog tot en met 31 december 2022 kunt meedoen en waarmee je bovendien leuke prijzen kunt winnen.

Deze uitdaging gingen we natuurlijk met alle plezier aan want de ramen van ons Freubelweb-kantoor konden wel een leuke kerst-update gebruiken. We gebruikten voor onze raamtekening illustraties die je ook terugziet in de stijl van de Freubelweb Adventskalender 2022. Wil je weten hoe het maken van zo’n raamtekening in zijn werk gaat? Of ben je gewoon benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk dan hier het filmpje dat we ervan hebben gemaakt!

PS: Let goed op als je naar het filmpje kijkt… het kan zijn dat er plotsklaps ineens een letter (in een ster) in beeld verschijnt. Waar je deze letter voor nodig hebt, vertellen we je morgen!

Verrassing voor jou!
Vind jij ons kantoorraam ook zo leuk geworden? Dan hebben we goed nieuws! We hebben pdf’s gemaakt van de illustraties die we hebben gebruikt voor onze raamtekening en die jij hier gratis kunt downloaden: illustratie vogel en/of illustratie uil
Op die manier kun jij ze ook gebruiken voor het maken van een raamtekening, thuis of op je werk!