Décotime – Huisjes maken van papier

Op het YouTube kanaal van Freubelweb plaatsen we gedurende – de maanden oktober en november – elke maandag een nieuwe DIY video waarin we aan de slag gaan met een leuk DIY pakketje of product. In totaal zullen we tien video’s plaatsen en dit zijn de merken die aan bod gaan komen: MostCutestNL, Hardicraft, DécoTime, Meaningful Crafts, StudioLight, Vervaco, Lanarte, Studio Koekoek, Polyester Shoppen en September18.

In de derde video was het de beurt aan een papierblok van DécoTime een merk dat je alleen bij de Action kunt kopen. ‘Vroeger’ maakte Loes al heel regelmatig video’s voor DécoTime. Heb je die video’s nog nooit gezien? Klik dan hier!

Décotime staat bekend om zijn markers, stockers, maar zeker ook om hun hele toffe papierblokken. Het DIY Kraft Houses blok waarmee Loes in deze drie video aan de slag gaat bevat 12 vellen kaftpapier met daarop gestanst drie soorten huisjes. Deze huisjes haal je heel makkelijk uit het blok en zijn ook zeker niet moeilijk om in elkaar te zetten. Het leukste gedeelte van het maken van de huisjes is het versieren van de huisjes. Dat kun je doen met de witte krijtmarker die bij het blok zit en/of de vellen kalkpapier die achterin het blok zitten. De huisjes zelf zijn leuk om als decoratie in je huis neer te zetten met bijvoorbeeld een led-lampje of een theelichtje (met batterijtjes!) natuurlijk. Maar je kunt er ook kaarten mee maken of een slinger bijvoorbeeld. Mogelijkheden genoeg!

Loes kreeg het blok DIY Kraft Houses toegestuurd van Décotime. Als het goed is, is het blok binnenkort verkrijgbaar bij de Action!

Wil je de video bekijken waarin Loes de huisjes van papier maakt? Klik dan hier!