DE NIEUWSTE HANDWERKBOEKEN

Dit voorjaar zijn er weer een heleboel nieuwe handwerkboeken verschenen. Freubelweb zette ze voor je op een rij en maakte er bovendien een filmpje over dat je op You Tube kunt bekijken!


Betoverende Amigurumi-Knuffels 2
Amigurumi blijven onweerstaanbaar leuk om te maken! Zeker de ontwerpen van designer Lilleliis zijn een feestje om te haken. Onlangs verscheen het vervolg op het zeer succesvolle boek ‘Betoverende Amigurumi-Knuffels’ en ook in dit boek vind je weer 15 superleuke, zowel grote als kleine, knuffels om te haken. In het begin van Betoverende Amigurumi-Knuffels 2 staat een uitgebreide uitleg over het haken van amigurumi waardoor dit boek ook geschikt is voor beginnende hakers. Onze favoriete patronen zijn het varkentje, de koe, de zebra, het lammetje en het rendiertje.
Betoverende Amigurumi-knuffels 2, door Mari-Liis Lille (Van Halewyck/Forte Creatief, € 12,99)


Amigurumi Monsters
Nog meer patronen om amigurumi te maken, vind je in het boek Amigurumi Monsters. Een boek dat is samengesteld door Joke Vermeien naar aanleiding van een Mosters ontwerp-wedstrijd op Amigurumipatterns.net. Ook in de boek eerst weer een uitgebreide uitleg over het haken van amigurumi gevolgd door 15 patronen om allerlei soorten schattige monsters te maken.
Amigurumi Monsters, door Joke Vermeiren (Van Halewyck/Forte Creatief, € 15,99)


Happy Living
Het nieuwste boek van Lisanne Multem heet Happy Living. Het bevat allerlei do-it-yourself projecten voor je huis. Per seizoen laat Lisanne je zien wat je zelf voor je interieur kunt maken. Een boek waarin niet alleen gehaakt en gebreid wordt, maar waarin je ook aan de slag gaat met het borduren van opbergzakken en het versieren van terracottapotten bijvoorbeeld.
Happy Living, door Lisanne Multem (Forte Creatief, € 19,99)


Bloemen Haken
Na haar boek Kransen haken komt Marjolein Flick nu met het boek Bloemen HakenMarjolein heeft patronen van bekende bloemen zoals onder andere krokussen, narcissen, hyacinten, anemonen en tulpen. ontworpen en uitgewerkt. Ze legt uit hoe je ze haakt en hoe je ze in elkaar zet. Wie wordt er nu niet blij van (gehaakte) bloemen?
Bloemen Haken, door Marjolein Flick (Forte Creatief, € 14,99)

Recent verschenen ook onderstaande boeken nog. Wil je daarover meer weten? Ga dan naar ons You Tube-kanaal om de video te bekijken die we maakten over de nieuwste handwerkboeken van het voorjaar van 2018:

Quotes! Brushlettering voor iedereen – Carla Kamphuis (Kosmos Uitgevers – € 9,99)
Het grote vouwboek – Janet de Vink (Kosmos Uitgevers – € 19,99)
365 Days of Art – Loma Scobie (Kosmos Uitgevers – € 15,00)
Smûk – Wimke Tolsma (Kosmos Uitgevers – € 24,99)
Huiselijk Haken met Club Geluk (Kosmos Uitgevers – € 17,50)
Club Geluk Haak & Brei Journal (Kosmos Uitgevers – € 9,99)
Craft Dates – Petra Hoeksema, Lidy Nooij, Miriam Catshoek, Bregje Konings (Luitingh-Sijthoff – € 17,50)
Bizzy Bee Potjes Haken – Klasse van der Bij (Scheepjes, € 12,95)
Het Unicorn Knutselboek – Pia Deges (Karakter Uitgevers, € 12,99)
The Spring Collection – Wendy van Delden (Scheepjes, € 14,95)
Tunisch Haken Compleet – Michelle Robinson (Forte Creatief, € 19,99)

Bovendien maak je op You Tube ook nog eens kans op een handwerkboek naar keuze! Een superleuke give away die je natuurlijk niet mag missen! Snel kijken dus!