Crochet in the City

Handwerkboeken… we houden er zo van! En vandaar dat Freubelweb voortaan, onder de naam Livres de Louise, zelf ook boeken gaat uitgeven. Het allereerste boek heet Crochet in the City en is geschreven door Annemarie Benthem, bekend van Annemarie’s Haakblog.

Crochet in the City is geschreven door Annemarie Benthem, bekend van Annemarie’s Haakblog. De ondertitel van het boek (Colorful patterns that burst into bloom!), verwijst naar de inspiratiebron voor de patronen in dit boek: bloemen! Met als resultaat meer dan 20 prachtige patronen die variëren van dekens en omslagdoeken tot knuffels en kussens in schitterende kleursamenstellingen.

Anders dan anders

Qua opzet is Crochet in the City anders dan andere haakboeken en dat is precies wat je in de toekomst nog meer van Livres de Louise kunt verwachten. Geen standaard doorsnee handwerkboeken, maar anders. Dit boek bijvoorbeeld is qua vormgeving geïnspireerd door de Japanse haakboeken die we zo mooi vinden. En de fotografie van het boek is qua styling heel minimalistisch. Geen toeters en bellen dus. Ook anders is het feit dat het boek tweetalig is, net als op het blog van Annemarie staan alle teksten er zowel in het Nederlands als in het Engels in.

Klik hier om alvast een klein beetje door het boek te bladeren

En dat is nog niet alles. Om de projecten in het boek volledig tot hun recht te laten komen, hebben we ervoor gekozen de patronen te bundelen op een plek, namelijk op een patronenvel. Aan de ene kant staan alle NL patronen, aan de andere kant vind je alle Engelse patronen. Heel cool is dat!

Nu verkrijgbaar!

Crochet in the City is inmiddels overal verkrijgbaar. Vanzelfsprekend kun je het boek kopen in onze webshop, maar er zijn door het hele land, zelfs over de hele wereld verkooppunten waar je Crochet in the City kunt kopen. Ook bij de gewone boekhandel kun je het boek bestellen en vanzelfsprekend ook bij het welbekende bol.com.

Klik hier voor een overzicht van alle verkoopadressen. 

Meer weten over Livres de Louise? Klik hier.